Ryck upp dig!

I dag är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Vill bara glida ner med huvudet, luta mig mot soffan och zzzzzzzzzzzzl u m r a i n nnn..... zzzzzzzzzzzzz Åh så skönt att powernapa lite. Bäst att passa på för snart har Gogå-klubben sammanträde och då jäklar är det inga sömngångarfasoner som gäller!

Shoppingmiss

I dag har jag varit på stan och försökt shoppa lite sommarkläder. För ett försök var det verkligen. Man kan tro att jag inte har så svårt för att shoppa, det är snarare en av mina specialiteter men när utbudet är under all kritik så är det svårt även för en shopoholic. Back to the 80'ies. Hello axelvaddar och illasittande byxor, spetslinnen och volangkjolar. Visst, jag var söt som socker i det på 80-talet men så var jag ju 0-10 år då. I dag, not so much. Snacka om fel kroppsform för det modet. Min kurviga silhuett kräver ett helt annat årtionde.



Grattis på namnsdagen Gun!

Ha ha ha, kom just på att hela dagen i dag inte var så illa. Tex så skrattade vi gott åt "Gun". Alltså tänk dig att heta Gun i USA. Snacka om coolt namn. Lägg sen till Hellsvik i efternamn och du är hårdast i stan!
"Hej mitt namn är Pistol Helvetesvecka"

Bad day, baaaaad day.

Voine voine, sicken dag. Tappade all min energi runt lunch, tack energisugande barn och fördröjd mat och välkommen blodtrycksfall! Tog mig i kragen och satte fart med lite skrivarbete. Nöjd och lite mer glad i hågen gick jag på eftermiddagsfika, slurp slurp kaffe och äpple, bara för att återvända till helvetesscenariot!!!!! Väck, borta, gone, finito, tabula rasa. Allt jag skrivit var puts väck. Inte ett spår, inte ett ord fanns kvar bara ett tomt och läskigt vitt dokument. Vilken tur att jag sparat allt på USB't, not! 

I dag har jag lärt mig att ångest botas fint med ogräsrensning. Det och att alltid, alltid spara mitt arbete på USB!

Förresten så ser Courtney Cox för jävlig ut nu för tiden, tacka vet jag Vänner-eran.